Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

woensdag 26 januari 2011

Woensdag 26 januari 2011

Heb deze week toch meer moeite. Vermoeidheid speelt parte...



Heb wel zin maar lukt niet echt om even flink in de versnelling te gaan. Vandaag wel even bezig geweest en flink geschuurd en wat kleine oneffenheden bijgewerkt. Het beeld lijkt leuk te worden.  Vind het ook altijd minder gezellig zonder eega in huis! En misschien eens vroeg naar bed ook nog een optie! Vanavond maar eens een avondje bank en een goed boek. Vandaag wel lekker de tijd genomen voor de jongens.

Gelukkig is er al weer een nieuwe datum geprikt voor het overleg met JES Rijnland. Begin maart gaat het dan toch gebeuren. Heb leuke ideeën om het project Moederschap en Kunst aan te kleden, nu nog hopen dat de aanvrager het ook leuk vind! Altijd spannend.

Morgen weer een drukke dag, morgenochtend en morgenavond bij Open. `s avonds ook privéles voor de buurtbewoonster. En vrijdag natuurlijk de top dag van de week, en ´s avondslaat is eega gelukkig weer terug al kunnen we maar kort van elkaar genieten, zaterdag en zondag is al weer helemaal volgepland met Open, Meditatietraining voor man lief en ergens tussendoor ook nog een verjaardag en laten we de kids niet vergeten!

Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen: