Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

vrijdag 14 januari 2011

Vrijdag 14 januari 2011

Gelijk maar het nieuws, of eigenlijk geen nieuws.... Helaas ben ik niet gebelt. Dus geen bezoek aan A´dam komende week. Jammer is dan wel dat je dus niet weer waarom er niet gebeld is. Was het werk niet goed genoeg... In de mail stond duidelijk dat ze mij graag willen bellen. Het heeft niet zo moeten zijn.

Uiteindelijk is het wel een heel leuke dag geworden. Vanmorgen en vanmiddag een workshop gehad van Social Sofa´s uit Tilburg. En daarna lekker aan de slag met de bank voor Openbare basisschool de Morskring. Het bedrijf denkt dat we met dit ontwerp ongeveer 200 werkuren bezig zullen zijn. Dus hij zal niet komende maand al op het schoolplein te bewonderen zijn. De bank wordt erg leuk.

In de ochtend begonnen aan de wolken om de zon. De bank bestaat uit een collage van tekeningen van kinderen van de Morskring. De collage is gemaakt door kunstenares Barbara van Druten. Samen met nog drie moeders zijn we vandaag bezig geweest. De boomstam aan de linkerkant is gemaakt door de meneer van het bedrijf.


De achterkant van de bank, de zee rondom de vis is getegeld door Barbara en de zon, links, is gemaakt door Jashinta. De boomstam rechts is gemaakt door Rachida.



De bloemen aan de voorkant zijn gemaakt door Patricia. De hele bank wordt ingevuld met kleurige tegels. De bank is een onderdeel van een groots plan voor het schoolplein. In het plan wordt er veel aandacht besteed aan kunst en natuur, en deze terug te laten komen op het schoolplein. Komend jaar zullen we hier dan ook veel aandacht aan besteden. Komende vrijdagmiddag gaan we weer verder met tegelen, dan zullen ook kinderen in kleine groepjes gaan meedoen.
Ik houd jullie op de hoogte.

Geen opmerkingen: