Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

zondag 1 mei 2011

Zondag 1 mei

Vandaag lekker veel met steen bezig geweest! Ik moet natuurlijk wel weer met wat nieuws komen. En er komen ook heel wat momenten aan om de beelden te exposeren. 

Donderdag sta ik samen met kunstenares Barbara van Druten op de Oegstgeest Kempenaer 5 mei Fair, in de Kempenaerstraat. Van 9 tot 17 uur kunt u hier onze kunstwerken van dichtbij bekijken!

Natuurlijk kunt u hier ook beelden zien die anders niet te zien zijn, zoals een aantal beelden in progress en kunt u hier informatie krijgen over de verschillende workshops van Atelier de Mors. 
We verwachten op deze fair weer, net als afgelopen jaar, duizenden bezoekers die komen voor de kunstmarkt, de kramen van de winkeliers of de kindervrijmarkt. Er is voor elk wat wils. Ook zijn er verschillende workshops te volgen bij andere standhouders. 


Voorzijde van beeld in progress, Chinees roze speksteen.


Beeld gezien van zij/achterkant.


Beeld gezien van achterzijde.


Nieuw stuk steen in Chinees speksteen. Overwegend wit met zwarte lijnen doorsneden. Het is een flink stuk van bijna 30 kilo. 


Beeld na flinke hak beurt. Aan de voorkant zijn twee gaten gemaakt en aan de bovenzijde is ook één gat gemaakt die verbinding heeft met het bovenste gat aan de voorzijde. Aan de zijkant komt er ook nog één die ook een verbinding heeft van binnen. 




Geen opmerkingen: