Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

maandag 30 mei 2011

Lieve groet, en Morsfestival, Urban Knitting!

Het is zo lief dat er van alle kanten hulp komt voor mijn gekke idee om Leiden in de te pakken met breisels! Natuurlijk is alle opbrengst voor Het Glazen Huis/Rode Kruis! Bedankt lieve Inge dat je een heel blog hebt gewijd aan mijn project! Gaan maar eens kijken op haar blog! Is echt heel leuk om te lezen! 




Vandaag een oude foto van een tag erbij want alles wat ik nu aan het breien ben is voor komende zaterdag tijdens het Morsfestival! Dan gaan het het Diamantplein pimpen!
Nu ook druk met de organisatie van het Festival, moet toch nog een generator regelen wat omwonende willen niet wat stroom uitlenen tegen betaling, wat natuurlijk heel jammer is. Vandaag ook nog even werken aan de afwerking van het schilderij wat we eerder door wijkbewoners hebben laten maken. Die wordt ook zaterdag onthuld en dan moet het er natuurlijk helemaal top uit zien!
Heb je zin om te komen breien of haken, pomponnetjes maken of misschien wel beeldhouwen aan een gezamenlijk beeld (Je hoeft het nog nooit gedaan te hebben!) Of gewoon veel zin hebben in plezier en muziek! Kom de komende zaterdag van 10 tot 17 uur naar de Hoge Mors in Leiden. Het Morsfestival is een combinatie van braderie, muziek, theater,kunst en kinderactiviteiten! Je kunt Kunstcollectief de Mors vinden op de hoek van de Saffierstraat en de Topaaslaan. Daar staat ook de bus waar we geld in ophalen voor Het Glazen Huis! Alle donaties zijn van harte welkom! In breisels en natuurlijk ook in geldelijke zin!

Maten voor de Aalmarktbrug (is erg groot dus je kunt er nu al voor breien/haken), vind je onder het blogje van deze maand: maten van de brug!

Als je vragen hebt met betrekking op Urban Knitting Leiden, Internationale Yarn Bombing Day of  het Morsfestival kan je me altijd mailen op simone@morslevend.nl



Geen opmerkingen: