Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

dinsdag 24 mei 2011

Weer 4 nieuwe breitags!!


Zo lekker bezig geweest vanavond! Vier tags geplaatst! De bovenstaande boomtag is gedoneerd door Joke Oudman van Yogi Yoki! Wij zijn heel blij dat zij ons initiatief steunt!  Bedankt hier voor Joke en we krijgen er nog meer! http://www.yogiyoki.nl/  Deze boomtag is te vinden op de kruising van de Lage Morsweg en de P.C. Hoofdlaan in dewijk  Lage Mors.


We zijn symbolisch weer een stuk verder, want we zijn de treintunnel onderdoor! Deze paal is bekleed op de Morsweg! Voor roeivereniging Njord (koninklijke studenten roeivereniging) op nummer 182. We zijn nu officieel in de derde wijk van ons district, wijk Transvaal! 


Deze tag aan een boom voor de deur van de andere bekende roeivereniging van Leiden, Leidsche Roei- en zeilvereniging op nummer 148 in dezelfde straat! Tijdens het monteren kreeg ik gelijk leuke reacties van dames die net klaar waren met sporten!


En de laatste voor vandaag een klein stukje verder naar de trein overgang bij de Rijnzichtbrug. Nog best een flink stuk naar de Morspoort te gaan voor 11 juni dus hopelijk heeft mijn moeder morgen weer wat stukken breisel bij zich! Komende week alleen maar breien voor het Diamantplein. Nog 10 dagen en dan is het Morsfestival en vrijdag ´s avonds gaan we het plein taggen! Dus werk aan de winkel!

En morgen een interview met het Leidsch Dagblad! Thuis want dan kunnen ze de gebreide bomen in de straat zien en natuurlijk mijn fiets! Daar is het tenslotte allemaal mee begonnen!
Morgen uitgebreid verslag van het interview en hopelijk komt het van de week al in de krant dan kan ik Int. Yarnbombing Day nog even noemen!


Geen opmerkingen: