Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

donderdag 3 februari 2011

Donderdag 3 februari 2011

Leuke dag geweest vandaag... Vanmorgen naar Open, nog even wol gehaald want er is goed nieuws....
Het project Urban Knitting in Leiden is goed gekeurd door de rest van het bestuur! Natuurlijk moet ik net als ieder ander een pitch doen met de plannen en met een uitgewerkte begroting. Gelukkig waren ze allemaal overtuigd van het leuke plan en bereid om mee te helpen waar nodig!
Dus nu officieel:

Wie wil er meedoen per maart 2011 met het project Urban Knitting in Leiden? We hebben de plannen verdeelt in twee delen. Een deel is de start van het project in het Morskwartier, dit kan in een later stadium worden overgebracht op andere wijken. En een project dat we in de herfst in de binnenstad gaan doen. Hier moet nog even over worden gesproken! Later meer daarover.

Waar zijn we naar opzoek? Iedereen die thuis of in een groepje willen breien, haken of punniken voor een project. Wij leveren de wol als je dat wilt, en hebben ook breipennen als je die wilt lenen. Als je meer informatie wil kan je altijd contact opnemen, info@simonevanolst.nl...

Vanmiddag afscheid genomen van een lieve vriendin die voor twee maanden naar Nieuw-Zeeland vertrekt. Zal raar zijn om niet direct contact te hebben... Natuurlijk wens ik haar een geweldige tijd aan de andere kant van de wereld en tot snel!

Vanavond weer begeleiding gegeven aan de buurtbewoner uit de binnenstad. Het beeld wordt erg mooi!
Hieronder de vorderingen van vanavond aan mijn eigen beeld, heb de achterkant verbouwd! Ben nu meer tevreden met het resultaat...

Morgen weer een drukke dag, Open, Mozaïeken en workshop beeldhouwen bij Atelier de Mors! Nog wel zonder Annette maar volgende week, hopen we dat ze er weer bij is!



Tot morgen weer!

Geen opmerkingen: