Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

dinsdag 7 juni 2011

In het Leidsch Dagblad, Yarn Bombing Day en Morsfestival expo!

Gister een grote foto in het Leidsch Dagblad! Alleen wel jammer dat er niet bij staat dat de foto genomen is bij Kunstcollectief de Mors maar bij Serve the City..... Tweede van links ben ik, en naast mijn Mirjam die ook aan het haken is voor Het Glazen Huis, en daarnaast meest rechts is Jeanne aan het breien met de folie van de foto afdrukken!




In het atelier de Mors hadden we tijdens het Morsfestival een expositie ingericht met werken van onze cursisten.  Recht voor drie beelden van Frank Hauwert, rechts is nog een beeld te zien van Wil Bouwmeester en links een roze beeld van Thea en daarnaast een beeld van Saskia.


Recht voor links twee beelden van Tonnie, rechts een beeld van Jeanne en ook het beeld in het midden op de sokkel is van Jeanne. Verder links nog drie beelden van Wil. Ook op de expositie twee beelden van meisjes die een kinder workshop hadden gedaan en een beeld van een dame van de Leidsche Ladies die met een grote groep een workshop in het atelier de Mors hadden gedaan! Al met al een bont gezelschap aan beelden. Wij zijn zeer trots op onze cursisten!


Mike Freeke aan het werk met een graffiti voor de komende Zeepkistenrace! Ook dit vond plaats tijdens het Morsfestival. Binnenkort kunnen kinderen zich gaan inschrijven voor de Zeepkistenrace! (eind van de zomer gepland)

Vandaag weer veel breien voor zaterdag dus niet veel te bloggen, en natuurlijk ook nog niet te laten zien! Nu duimen dat het zaterdag een mooie dag wordt. We verwachten wel wat toeloop voor de Internationale Yarn Bombing Day (breibom dag!) We zitten als het droog is op het grasveld naast de Morspoort van Molen de Put en als het regent bij DeLa Soul tegenover de Morspoort! Hopelijk kunnen we gezamenlijk de Morspoort en de Morsstraat oppimpen! Wil je mee doen? Mail dan even naar simone@morslevend.nl 

Geen opmerkingen: