Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

maandag 28 maart 2011

Maandag 28 maart.

Zo ben er weer eens! Wat een drukte...  Zelf lees ik elke morgen even over 8 ´smorgens de blog van Jeroen Maters, creatieve stad leiden! Een geweldige blog over onze schitterende stad. Maters is sinds 2005 bezig met de ontwikkeling van Leiden als creatieve stad! Laat ik zelf als voorzitter, dat met het Kunstcollectief de Mors ook voor ogen hebben! Mijn persoonlijk kerndoel is om zoveel mogelijk mensen te activeren om deelgenoot te zijn van zijn eigen stadse omgeving. We hebben hier zelf veel meer invloed op dan menigeen denkt! Vandaag een link naar de blog van Maters! Veel lees plezier en blader ook eens terug naar oudere blogs.

http://creatievestadleiden.blogspot.com/2011/03/winnen-is-leuk.html

Ondertussen ook druk bezig met het plannen en voorbereiden van het verjaarspartijtje van mijn  oudste zoon!

Vorige week even met een dame een schilderij gemaakt naar aanleiding van een van mijn doeken met een tekst van Blof over de Liefde. Ze vond het zo´n leuke tekst dat ze die graag zelf ook op een doek wilde hebben voor haar kapperswinkel. Zo gezegt zo gedaan, 3 dagen later had ze een schitterend doek gemaakt!

Eén van de beelden is vrijdag opgehaald door de kopers. Is toch altijd een rare bedoeling... Toch een soort afscheid nemen van een gevoel. Gelukkig krijgt het beeld 'Groene Golf' een mooi nieuw huis!

Dinsdagavond ook nog een eerste gesprek gehad met Santi van de Creativemix. Met haar ga ik in augustus en september de grote ruimte van Open | makers aan de Markt delen. Dus zaak  om alles goed door te spreken en te zorgen voor voldoende publiek! Wordt erg leuk! Geweldige ideeën voor de Aalmarkt waterkant gemaakt! Opvallen gaan we zeker!

Ondertussen is ook de mozaïekbank zo goed als klaar, natuurlijk nog afvoegen etc. Maar het tegelwerk is gedaan!

Woensdag weer een bijeenkomst in het Vistor Centre voor de Cultuurnota 2011. Met Erica Haffmans (de cultuurmakelaar van Leiden) en een groep andere betrokkenen uit het Leidse. Nu op naar een nieuwe nota waar diverse groepen tevreden over zijn!
`s avonds naar het debat over `t Laatste Oordeel bij Open | Makers aan de Markt. Heel leuke avond, goede sprekers. Een aantal van de 12 kunstenaars die met hun kunstwerk een tentoonstelling hebben in Scheltema tot 1 mei. Elke donderdag t/m zondag van 12 tot 17 uur. Ga kijken, dit wil je niet missen.   http://www.lovl.nl/

Binnenkort kunnen kinderen uit het Morsdistrict ook weer meedoen om knutsels te maken voor de paasversiering van het Diamantplein, als je het leuk vind, geef je dan vast op! simone@morslevend.nl


Als afsluiting een oude foto van Stadlab! Ook zo´n geweldig initiatief! Helemaal links het het hoofd boven het beeld vind je mij en gelijk naast mij Paul Bouter ook bestuurslid bij Stichting Kunstcollectief de Mors. Kijk maar eens op http://www.stadslableiden.nl/ Iedereen die een mening durft te geven en hier ook daadwerkelijk iets mee wil doen kan zich opgeven voor de stadslabavonden!

Tot snel,
Simone

Geen opmerkingen: