Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

dinsdag 8 maart 2011

Dinsdag 8 maart

Gisteravond de lintjesregen in buurtcentrum Morschwijck gehad. Wij hebben als Kunstcollectief de Mors een mooi lintje en oorkonde in ontvangst mogen nemen! Net als natuurlijk vele andere enthousiaste vrijwilligers uit de wijk en nog één andere organisatie, de wijkkrant. Het lintje werd na een mooi aankondiging uitgereikt door de loco-burgemeester en wethouder, dhr Robert Strijk en Dineke de Jong één van de organisatoren en initiatiefnemers van de lintjesregen. Natuurlijk kregen wij ook allemaal een mooie bos voorjaarsbloemen.
De foto van ons alle heb ik nog niet binnen maar heb wel even een foto gemaakt van het lintje en de oorkonde die natuurlijk een mooi plaatsje krijgt in ons Atelier de Mors.

En zoals beloofd de andere vier beelden gemaakt tijdens Open |Makers aan de Markt!


Beeld in Chinees speksteen, 'Geborgen'


Beeld in Chinees speksteen, 'Groene golf'


Beeld in Chinees speksteen, 'Oorsprong'.


Beeld in Spaans albast, 'Landschap'


Gister ook nog aan de website gewerkt en de beelden staan er nu netjes op, neem even een kijkje op http://www.simonevanolst.nl/ . Ook hebben we nog een tab toegevoegd met exposities. Nu nog een stuk maken voor een tab over mijn jaarproject, Urban Knitting in Leiden en het fotoalbum van mijn fotografie aanpassen en dan is het klaar. Het neemt altijd zo veel werk en tijd in beslag, ongelooflijk!

De posters en de kaartjes voor Urban Knitting in Leiden zijn binnen, Micha Madera heeft ze gister gebracht dus de publiciteit voor het project kan beginnen! Vandaag dan ook eindelijk even een nieuwe tag plaatsen, was er gister helaas door de drukte niet van gekomen. Het wordt zulk heerlijk voorjaarsweer dus moet nu toch echt aan de slag!

Vandaag misschien nog wel even in de zon op een bankje breien! Volgende week wordt weer zo chaotisch en druk dat ik het er misschien maar even van moet nemen! Wie doet er mee vandaag?

Tot snel en geniet van het heerlijke zonnetje!

Geen opmerkingen: