Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

vrijdag 8 april 2011

Vrijdag 8 april

Wat een heerlijk weertje vandaag! Ga er alsjeblieft heerlijk van genieten als het kan, dan maakt van zeurpieten weer gezellige mensen!


Vanmiddag lekker in de tuin beeldhouwen met het zonnetje op het gezicht, dat is nog eens een baan! Vandaag dat het zo heerlijk is om zelfstandig kunstenaar te zijn...


Voor wie nog niet weten wat te gaan doen dit komend heerlijk weekend; Zie hier de extra opening mogelijkheid bij de Beeldhouwwinkel! Ga eens even kijken en wordt blij van al het moois, het geld klopt al in de zakken!!


De Beeldhouwwinkel Scheveningen is zaterdag 9 en zondag 10 april van 10.00 tot 17.00 uur geopend.


Vanwege een kleine kunstroute in het havengebied van Scheveningen, waar De Beeldhouwwinkel haar aandeel aan levert, hebben wij ook de winkel het hele weekend open. Er staan beelden geƫxposeerd in de winkel en een beeldhouwdemonstratie op het plein naast de winkel.

We hebben voor u interessante aanbiedingen en nieuwe producten, onder andere een mooie, zeer zachte ivoorkleurige Braziliaanse speksteen.

Een grote opruiming in onze steenopslag zorgt voor vele tonnen steen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Voor en naast de winkel kunt u uw keuze maken.



Er is nog wat plek in een nieuw te vormen beeldhouwgroep op de donderdagavond heb je zin om mee te doen, mail dan even naar info@simonevanolst.nl voor meer informatie of kijk even op www.simonevanolst.nl 


Daarnaast is de mogelijkheid voor kinderen om mee te knutselen aan de versiering voor winkelcentrum Diamantplein op woensdagmiddag 20 april, zie vorige mail.


Volgende week zaterdag heb ik weer een heerlijke cursus steenkunde bij de Beeldhouwwinkel in Scheveningen, heb er nu al zin in.


En waarschijnlijk heb ik 2 grote nieuwe opdrachten binnen, dus mijn weekend kan niet meer stuk, hoop dat dat voor iedereen zo is!


Geniet, lach eens naar de voorbijganger die je niet kent en bewonder de mooie wereld!

Geen opmerkingen: