Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

dinsdag 12 april 2011

dinsdag 12 april

Tip: kijk eens op dit blog adres!!!

http://little-people.blogspot.com/

Donderdag komen er twee groepen van de SPL (peuterspeelzaal Leiden, Peutercentrum de Mors) op bezoek bij Atelier de Mors. Annette en ik ontvangen de peuters. De peuterspeelzaal werkt de komende twee weken aan het thema Kunst, en met een atelier om de hoek wordt dat onderwerp gelijk een stuk leuker!!
De kindertjes kunnen bij ons ook nog wat moois kleien met rivierklei en wij laten zien wat we allemaal doen in het atelier. De kinderen zijn tussen de 2 en 4 jaar oud.

Morgen avond lekker met eega naar een concert van Jamiroquai! Heb er echt heel veel zin in. Afgelopen weekend was eega al naar het concert van Pink Floyd geweest dus voor hem is het helemaal feest deze week!

Nu snel  nog even wat voorbereidingen treffen voor volgende week woensdag, de paas/lente knutsels en dan snel nog even hakken in de tuin. Het weer valt mee, dus gelijk maar even gebruik van maken.

Ook nog leuke plannen gemaakt voor een Woodstok (ja echt met s.t.o.k) festival in de Torteltuin deze zomer!! Nu nog een bandje en alles rondmaken! Kan nu al niet wachten maar eerst een ander feestje plannen en dat is natuurlijk zaterdag 4 juni. We hebben aan Elevate Events (Vincent Klinkenberg) gevraagd of Fat Angel weer kan komen! Nu duimen natuurlijk en verder natuurlijk nog meer muzikanten op ons podium! Wil je meer weten mail dan even naar simone@morslevend.nl

Nu snel aan het werk!

Geen opmerkingen: