Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

donderdag 14 april 2011

Donderdag 14 april.

Wat een geweldig concert weer gister!! Was even een zware ochtend, maar ben er gelukkig weer helemaal! Vanmorgen hebben 16 kinderen van 2 tot 4 jaar van Peuterspeelzaal de Mors ons Atelier bezocht in het kader van hun maand thema; Kunst. De kinderen hebben met rivierklei gewerkt en hebben gezien hoe wij beeldhouwen en schilderen in het atelier. `s Middags hebben we ook nog een groepje van 9 kinderen gehad van dezelfde Peuterspeelzaal de Mors. 
Zoals belooft nog een leuke link naar een soort gelijk Urban Knitting / wildbrei project in Houten. Inmiddels hebben we ook samen contact gelegd en wie weet wat daar nog uit voortkomt! Ik hoop een heel leuke samenwerking. Kijk even op onderstaande link:


En kijk dan gelijk even op deze leuke film uit Eindhoven!

Of/en op dit blog van Deputy-dog!! over Urban Knitting!!


Nu even snel nog werken, vanavond bestuursvergadering, morgenochtend overleg over Morsfestival met alle betrokken instanties en dan nog contact met kunstenares Sandra Mattijssen over haar deelname aan het festival. Wil je zelf ook meedoen en maak je muziek, (straat)theater, of ben je beeldend kunstenaar en kan je bijdrage aan het Morsfestival mail dan naar simone@morslevend.nl Op zaterdag 4 juni vind het Morsfestival plaats in Leiden!

En als je denkt dan de Aalmarktbrug in pakken veel werk is:.....

Kijk dan maar eens naar deze foto uit  Syracuse in de staat New York!

Geen opmerkingen: