Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

maandag 18 april 2011

Maandag 18 april. Social Sofa en Paasfestijn

Komende woensdag kunnen de kinderen uit de wijk gratis tussen 13 en 16 uur knutselen in atelier de Mors, als je, je nog niet hebt opgegeven, even mailen naar simone@morslevend.nl en vermeld even je naam, leeftijd en tijd dat je ongeveer komt knutselen bijvoorbeeld 14 uur!



Vandaag weer druk bezig geweest met het breiproject Urban Knitting in Leiden! Natuurlijk ook weer een tag bevestigd. Nu op de brug vlak voor de Robijnhof! 


En nog drie foto´s gemaakt van de Social Sofa ( www.socialsofa.nl ) gemaakt voor en door Openbare Basisschool de Morskring ( www.morskring.nl )in Leiden. Door middel van WOZ-fonds Leiden. De bank is gemaakt door kunstenares Barbara van Druten ( www.barbaravandruten.nl ) en Simone van Olst (ik) en moeders en leerlingen van Openbare Basisschool de Morskring! Voor het ontwerp zijn tekeningen van leerlingen van de school tot een kleurrijke collage verwerkt door Barbara van Druten. Wilt u zelf ook zo´n bank in uw wijk of bij uw bedrijf? Voor meer informatie mailt u naar simone@morslevend.nl




Op de bank van links naar rechts: Barbara van Druten (kunstenares), Hans Neuteboom Directeur Morskring) en Simone van Olst (ik)

Geen opmerkingen: