Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

maandag 11 april 2011

Maandag 11 april.

Gister heerlijk de ochtend naar de Beeldhouwwinkel geweest! Er was een kleine kunstroute en nog belangrijker... Er was steenuitverkoop! Dus met 145 kilo Tufsteen voor de braderie/Morsfestival terug en natuurlijk een flinke voorraad voor de workshops in het Atelier de Mors en natuurlijk konden wij ook voor ons eigen werk het niet laten om flink in te slaan! Natuurlijk was het niet echt nodig maar kon het niet laten... Gelukkig heeft Annette een grote auto. De kinderen waren ook mee, en die moesten met de benen omhoog! Heerlijk weer en de heren van de Beeldhouwwinkel in Scheveningen waren zelf ook druk bezig met het werk aan de beelden, wat een schitterend werk. Ben je er nog nooit geweest, ga dan een keer... je voelt je als een kind in de snoepwinkel!


145 kilo Tufsteen! Voor een gezamenlijk beeld voor het Morsfestival op zaterdag 4 juni!


Spaans licht roze albast


Groot stuk Braziliaans Ivoorkleurige speksteen.


Groot blok Chinees speksteen groen.


Roze Chinees speksteen, hier was ik al eerder aan begonnen. De bedoeling is dat het komt in de serie van verschillende bloem en bloem inspiraties.


En als laatste een flink blok Chinees speksteen voornamelijk wit met zwarte strepen.

Zet alvast in de agenda: 

Zaterdag 4 juni 2011 van 10 tot 16 uur Morsfestival in de Hoge Mors! Wij organiseren naast de braderie van de winkeliersvereniging met ongeveer 100 kramen een bruisend festival met muziek, theater, workshops, demonstraties, gezamenlijk kunstwerk en expositie van beelden gemaakt door onze cursisten! 

En natuurlijk de zaterdag voor Pasen een groots Paas/voorjaarsfestijn bij Winkelcentrum Diamantplein van 11 tot 14 uur!
Er loopt een paaskuiken rond die paaseitjes uitdeelt, 
Paasloterij met mooie prijzen, 
De hele dag muziek, 
En natuurlijk de voorjaarsversiering gemaakt door de kinderen uit de wijk! De kinderen kunnen zich nu opgeven voor de gratis Voorjaarsknutsels. We gaan deze maken op woensdagmiddag 20 april van 13 tot 17 uur in Atelier de Mors. 

Geen opmerkingen: