Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

dinsdag 31 januari 2012

Morslevend gaat OPEN, schrijf & doe mee aan theaterstuk!

Arnout Kruijshaar maakt samen met jullie een theaterstuk wat wordt uitgevoerd op zaterdag 31 maart tijdens onze Finisage op Aalmarkt 15C!
Wil je mee doen? Mail dan even naar Arnout! Neem ook eens een kijkje op de site van Sonja, 20 over 7!

(Arnout & Joost in actie tijdens de kunstroute 2011!)


DE GEMORSTE VLEK

Er is een vlek. Iemand heeft gemorst. Maar wie? En waarop? En wat is er nu precies gebeurt? En wat nu? Gaat de vlek er nog uit? En hoe dan? Wat is ervoor nodig?
Morslevend schrijft, repeteert de theatervoorstelling  ‘de gemorste vlek’ en voert het ook nog op, dat allemaal in 2 maanden. Tijdens Morslevend gaat OPEN kunnen bezoekers aan  “Open | makers aan de markt”  mee helpen met het schrijven van deze voorstelling . Samen met gastspelers wordt het  op 31 maart uitgevoerd tijdens de finissage van Morslevend gaat OPEN.
1 februari – 1 maart inbreng bezoekers
21 februari – 17 maart schrijven van de theatervoorstelling
18 maart – 30 maart reperteren
31 maart uitvoering

Wilt u bijdragen aan de theatervoorstelling  ‘de gemorste vlek’? Stuur uw idee├źn of teksten voor 1 maart aan arnout@morslevend.nl, of lever ze in bij morslevend gaat OPEN, Aalmarkt 15c.
Heeft u toneelervaring, of speelt u een instrument en wilt u mee doen aan de uitvoering op 31 maart? Stuur een mail aan arnout@morslevend.nl en vermeld uw toneelervaring en/of het instrument dat u speelt, of geef u op bij Morslevend gaat OPEN, Aalmarkt 15c. U ontvangt zsm een mail met de repetitieavonden.


Geen opmerkingen: