Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

maandag 9 januari 2012

Net heel goed nieuws ontvangen!

In de maanden februari en maart mogen wij gebruik maken van atelier ruimte bij Open | Makers aan de Markt, op Aalmarkt 15c Leiden! Link naar Open | Makers aan de Markt.
 
Beeldhouwen.
Gezien deze ruimte niet zo heel groot is en wij in twee maanden een bolvol programma willen bieden om te laten zien dat wij niet te missen zijn gaan we op drie avonden beeldhouwen. Je kunt zelf aangeven op welke avond jij graag wilt deelnemen!
 
De dagen en tijden zijn:
Dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond vanaf 19 uur tot uiterlijk 22 uur.
Er is per avond ongeveer plaats voor 6 tot 8 deelnemers.
 
Onze plannen tijdens 'Morslevend gaat OPEN!'.

Daarnaast willen wij jullie de mogelijkheid geven om extra zaterdagen en zondagen mee te doen ter promotie van het atelier, dit natuurlijk kosteloos voor cursisten die al zijn ingeschreven bij Morslevend!! 

Er is in het weekend ook de mogelijkheid om te werken met de stenen voor het wijkbeeld die ook echt buiten in de openbare ruimte wordt geplaatst!! Iedereen mag meewerken!
Wil je hier aan mee doen? Mail mij dan even!

Toneel
We gaan een toneelstuk schrijven met hulp van onze bezoekers, wil je mee doen? Mailen dan! Het wordt opgevoerd op 31 maart onze laatste dag!
 
Daarnaast bieden wij elke dag behalve woensdag de mogelijkheid om mee te doen aan bijvoorbeeld een mega schilderij waar wij ook echt een lokatie voor zoeken!!
Een urban knitting project voor de gemeente op 10 februari ivm warme truiendag! 
Er wordt dus weer druk gebreid, ook wordt er ter plaatse een sculptuur ingebreid! Doe je mee? 20 cm breed is het handigst!

Ons complete bomvolle programma komt zo snel mogelijk op mijn blog, inschrijven voor de projecten kan dan meteen via reactie op blog of per mail. Het worden 2 geweldige maanden!
 
En nog heel veel. Heb je vragen, schroom niet en zeg het!
 
Heb je zelf nog een leuk idee?
Gewoon mailen!
Wij gaan proberen met zo veel mogelijk hulp om in het weekend van 4 februari helemaal Open te zijn bij Open | Makers aan de markt als 'Morslevend gaat OPEN' Wil je mee helpen met verhuizen of inrichten of misschien als vrijwilliger bij één van onze activiteiten deze 2 maanden? Mail mij dan ook even, we zoeken nog heel veel hulp om deze  2 maanden te laten zien waar de stichting voor staat en dat wij natuurlijk heel snel een nieuwe plek nodig hebben!
 
Heb je zelf nog een idee voor een lokatie voor Stichting Kunstcollectief de Mors, laat het ons dan alsjeblieft weten!
Als je wilt mag je natuurlijk dit bericht doorsturen!

 

2 opmerkingen:

Marieke zei

Dag Simone, wat een goed nieuws! pfft dat was wel spannend zeg! even een beetje lucht? Ik probeer eens langs te komen in het nieuwe atelier en brei graag mee voor 10-2, zal je blog in de gaten houden! Marieke

miss-minoes zei

Gefeliciteerd met in ieder geval weer 2 maanden onderdak! =^x^=