Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

maandag 23 januari 2012

Nieuw Urban Knitting activiteiten in aantocht! Doe ook mee!

Warme truiendag!

Voor Warme Truiendag 2012, op vrijdag 10 februari, zijn wij gevraagd door de Omgevingsdienst West-Holland om het Stadhuisplein in Leiden in te breien! Natuurlijk hebben wij ja gezegd. Daarom gaan wij op zondag 5 februari van 13:30 uur tot 15:30 uur het Stadhuisplein versieren met onze wolletjes.

Voor dit jaar is Urban Knitting Leiden een samenwerking aan gegaan met Nordic Wool en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Bij Marja kan je schitterende wol kopen voor een mooie prijs. Ook mooie kleuren acryl zijn op voorraad. Marja is bekend van de Hortus boom die in februari 2010 is ingebreid voor het Textielfestival! www.nordicwool.nl

Natuurlijk vragen wij iedereen thuis breien of haken, 20 cm breed voor onze Warme Truiendag actie op het Stadhuisplein in Leiden.
Graag willen wij de breisels versieren met bloemen, vlinders, vogeltjes. Iedereen is vanaf 12:00 uur welkom om te verzamelen, thee te drinken op Aalmarkt 15C bij 'Morslevend gaat OPEN'

Zondag 5 februari
13:30 tot 15:30 uur

Leiden Bloeit!

Actie van ‘Morslevend gaat OPEN’ in samenwerking met Nordic Wool. Tijdens deze middag worden er in het tijdelijke atelier van Morslevend bij Open | Makers aan de Markt bloemen gehaakt en gebreid om met een mooie voorjaarsbreiactie Leiden te laten Bloeien! Natuurlijk is er wol verkrijgbaar van Nordic Wool, kwalitatieve acryl in mooie kleuren. Er zijn wat breinaalden en haaknaalden verkrijgbaar en natuurlijk ook te koop om thuis verder te gaan met deze leuke actie! www.nordicwool.nl
zondag 19 februari
13:00 tot 16:00 uur


Vlaggen breien voor Koninginnedag!

Nog zo´n leuke actie bij ‘Morslevend gaat OPEN’ in samenwerking met Nordic Wool. Tijdens deze middag worden er vlaggen gebreid en gehaakt om tijdens Koninginnedag de stad te versieren met oranje en rood/wit/blauwe vlaggetjes. Voor de niet breisters kunnen er ook pompommetjes gemaakt worden in dezelfde kleuren! Natuurlijk kan je via de webwinkel van Marja aan mooie kleuren acryl wol komen voor deze actie. In het atelier zijn breinaalden, haaknaalden en kartonmallen voor pompommetje te koop om thuis verder te gaan, alles tegen een lage prijs.
De vlaggetjes kunnen natuurlijk ook nog mee doen met de Olympische spelen en de voetbal competities deze zomer! En mooi en duurzaam alternatief voor de plastic vlaggenlijnen!

Zondag 11 maart
13:00 uur tot 16:00 uur



6 opmerkingen:

Marieke zei

Dag Simone,

wat een leuke acties allemaal. Ze staan op de kalender hoor en er wordt hier druk gehaakt :)

Simone van Olst zei

Dank je wel! Leuk dat jullie weer meedoen!

Mejuffrouw Mie zei

Ah wat leuk!!! Ik zet de 5e op de agenda :)! Ik probeer er bij te zijn. Is het de bedoeling dat er thuis al gebreid is? Dat is mij niet helemaal duidelijk.

Simone van Olst zei

Je kunt thuis al aan de slag en dan samen al het moois ophangen! Dat kan dus een rechte lap breisel of haaksel zijn maar mag ook vlinders, vogels, bloemen etc zijn! Leuk dat je mee wilt doen! Tot de 5de!

Jojo zei

Kan breisel ook nog ergens anders/ op een ander moment ingeleverd worden? Heb wat liggen, maar ben zondag de 5e niet in Leiden :)

Simone van Olst zei

Geen probleem, stuur even een mailtje naar simone@morslevend.nl dan mail ik je het adres! En dank je wel voor je inzet voor Warme Truiendag!