Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

woensdag 11 januari 2012

Warme truiendag Urban Knitting actie op 10 februari!

In het kader van Warme Truiendag 2012 gaan wij als Urban Knitting Leiden weer wat leuks doen! Binnenkort staat op de site van de Warme Truiendag ook onze actie!

Op 10 februari zijn wij gevraagd om het stadhuisplein in Leiden aan te kleden met Urban Knitting! Natuurlijk vinden wij het geweldig dat wij na alle acties zonder vergunning wij er één krijgen aangeboden van Omgevingsdienst West-Holland!


De bedoeling is dat wij het plein zo mogelijk inbreien, dus de bomen, hekjes en paaltje op en rondom het plein. Nu wordt er een deel van onze breiwerken op het stationsplein en Lammermarkt gerecycled voor dit project. Er zijn wat installaties kapot, en dat kunnen wij natuurlijk niet zo slordig laten hangen. 


Wat gaan we dan doen?
We vragen iedereen weer om mee te breien/haken 20 cm breed in een lange sjaal. Zo lang of kort als je zelf wilt! Daarnaast zouden wij het heel leuk vinden om er wat kleine verrassingen op te maken in de vorm van gehaakte bloemen, hartjes, vogels, bladeren of andere symbolen.  

Er wordt door Leiden veel gedaan aan de actie, er komt ook een flashmob van ongeveer 200 schoolkinderen die gewerkt hebben aan het CO2 thema!

Gaan we zondag 5 februari alles inpakken, natuurlijk zoeken wij daar ook weer hulp van jullie bij!
We verzamelen om 13:30 uur op het Stadhuisplein! 
Waarschijnlijk zijn we in een uurtje of anderhalf klaar!
Hopelijk komen jullie weer in grote getalen helpen, jong en oud!
Wil je meer weten?
Laat even een reactie achter of mail naar simone@morslevend.nl

2 opmerkingen:

cri-cri zei

ik probeer nog iets te maken voor jullie fijne project !!

Marieke zei

Dag Simone, laat maar weten hoe laat etc voor 5 februari, doe mijn best om van de partij te zijn & ga ook weer aan de haak samen met Fatim hoor, leuk, leuk!