Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

donderdag 9 februari 2012

Leuke nieuwe ondernemers in ons oude Atelier de Mors!


Soms als je zo enorm baalt dat je ergens weg moet, blijkt het later helemaal goed te komen. Zo ook met onze oude Atelier de Mors, wat een ellende toen we een paar weken geleden ons atelier moesten verlaten. Wij zaten daar met het Kunstcollectief de Mors zoals je vast weet, anti-kraak. Nu blijken daar toch leuke ondernemers een winkel te hebben geopend. 
Type: ik gun je de hele wereld. 
Je begrijpt wij zijn overstag, dus als dank voor hun gastvrijheid en kundigheid een leuk blogje!


Nu ben ik niet van het type, ik ga daar eens mooi reclame voor maken, ik krijg er ook niets voor, maar het zijn gewoon lieve mensen, dat voel je meteen, en daarnaast hebben ze een heerlijk assortiment met geweldige stoffen en wolletjes. Goede kwaliteit en zeker niet duur. Ze hebben zelfs aan onze hype, Urban Knitting gedacht, er zijn wolletjes te koop vanaf 1,00 !Daarnaast gaan ze vanaf volgende maand ook scrapbook spullen verkopen! Je begrijpt wij zijn met de dames al een paar keer geweest, en het is dat mijn pols overbelast is, anders zou ik nu de deur al platlopen! Sjaaltje voor die, mutsje voor die ander en ga zo verder! Nu nog op naailes want die stofje die lonken...!
Holland stoffenhuis, Diamantplein 8, Leiden en binnenkort gaat ook hun website online!
En o´ja, de zetten de traditie in het winkelpandje voort, er komen ook workshops!
Ze hebben al een winkel in Katwijk, Prins Hendrikkade 93/94.

En volgende week hebben wij als het goed is ook goed nieuws over onze nieuwe locatie! Volgende week donderdag meer daarover!

1 opmerking:

Marieke zei

Ja!!!! Ik zag het gisteren voor het eerst en ging huppelend met de boodschappen naar huis.....al blijft het jammer dat Morslevend daar weg is, dit is wel een hele leuke nieuwe invulling voor die ruimte, zal er snel eens binnenlopen.