Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

vrijdag 11 november 2011

Tekenen in Ganzenhoek/Wassenaarse Duinen!

Vandaag met Lotje en haar moeder Rosemarijn naar Ganzenhoek in Meijendel geweest! Blijft toch één van mijn favoriete plekken in de Wassenaarse duinen.  We hebben heerlijk getekend en geschilderd. Mooi schetsen gemaakt voor verdere uitwerking. Het was best koud. Toen we om uurtje of kwart over 10 op onze eerste locatie aankwamen, rond het vriespunt.  Vooral de wind en we begonnen grauw en grijs maar later brak er een schitterende zon door. 
Dit gaan we zeker vaker doen, zo met z´n drieën op pad! Heerlijke wandeling en op drie plaatsen de tijd kunnen nemen om ons werk te doen. Al met al een dag met een frisse neus!
Hier een foto verslag:Onze eerste stek in de vallei van Ganzenhoek.Onze tweede stek op het uitkijkpunt van Ganzenhoek.Onze laatste stop, aan het einde van het beschermde gedeelte van Ganzenhoek. Nog een schitterende hoeveelheid Fjorden-paarden gezien, helaas als je de camera pakt zijn ze weg. 
Vermoeid maar zeer voldaan na een dag in de duinen werken weer naar huis om de kinderen van school te halen. Rustig middag en dan vanavond beeldhouwles geven bij Atelier de Mors!
En voorbereiden voor de grote groep van Ikea Delft die morgen 
de hele dag komen beeldhouwenGeen opmerkingen: