Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

donderdag 30 december 2010

Verslag van schilderworkshop woensdag 29 december 2010.

Tien kinderen hadden zich ingeschreven om bij Atelier de Mors de schilderworkshop te volgen. Er zijn zelfs al wat kinderen bij die al eens zijn geweest, dan moet het toch wel leuk zijn!
We beginnen allemaal in de kring, er wordt door de kunstenaar van vandaag, Simone van Olst, verteld wat we allemaal gaan doen vanmiddag. Ook laten we zien welke technieken je mag gebruiken vandaag. Een aantal kinderen gaat heel stoer voor een zwart doek! Iedereen is vrij om te maken wat je wilt. Naast de kunstenaar zijn er ook weer twee lieve buurmeiden voor de kunstenaar aanwezig om te helpen, Rowan en Sapho! Mijn dank is weer groot meiden voor jullie hulp.



Iedereen mag een plekje bij een ezel uitzoeken en wat kleuren voor op ieders palet. Gelijk zijn de kinderen geconcentreerd bezig met hun kunstwerk.
Af en toe gaan we even terug naar de kring en bespreken we wat iedereen aan het maken is, en beantwoorden we alle vragen. Na twee uur is het tijd dat iedereen iets mag vertellen over zijn kunstwerk en daar natuurlijk ook een groot applaus voor krijgt. Nog even met elkaar op de foto, en daar zijn de ouders al weer. Wat gaat de tijd toch snel op zo´n leuke middag.
Tot snel allemaal, bij een volgende workshop!

Geen opmerkingen: