Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

donderdag 25 november 2010

Sinterklaasfeest 4 december op het Diamantplein!


Op zaterdag 4 december is het groot feest op het Diamantplein! Sint en zijn muzikale pieten komen langs en zetten het hele winkelcentrum op zijn kop.

Vanaf 9:00 uur is Atelier de Mors, op Diamantplein 8 geopend en kunnen alle kinderen bij ons Sinterklaasliedjes oefenen op ons mooie podium, worden er doorlopend verschillende Sinterklaas verhalen voor gelezen en hebben we natuurlijk ook nog mooie kleurplaten om bij ons in te kleuren dan kan je ze gelijk aan de Sint geven (deze kleurplaten doen niet mee aan de kleurwedstrijd maar is uitgegeven door Kunstcollectief de Mors). Het wordt in het Atelier de Mors een dolle boel. We willen de Sint en zijn Pieten op een leuke manier ontvangen dus kom allemaal de Sinterklaas liedjes oefenen! Je hoeft je nergens voor op te geven, we vinden het heel leuk als we veel kinderen plezier laten beleven aan het mooiste kinderfeest!

Vanaf 11:00 is het officiĆ«le bezoek van de Sinterklaas gepland. In het winkelcentrum zijn bij alle winkels kleurplaten te halen die je als ze mooie gekleurd zijn kan inleveren bij Het Ridders Kaashuis in de melkbus voor de winkel. Uit alle mooie tekeningen zoekt de Sinterklaas hele mooie uit. De Sinterklaas overhandigd persoonlijke een cadeautje aan de gelukkige! 



Om 11:00 beginnen we met dansen met de danspiet, gevolgd door muziek maken met de drumpiet. Daar kan je zelf aan meedoen door je speelgoed muziekinstrument mee te nemen!
Daarna gaan alle kinderen in een mooie optocht door het winkelcentrum en gaan we nogmaals zingen met de piet. Gelukkig hebben we dan nog geoefend op alle Sinterklaasliedjes in Atelier de Mors!

De prijsuitreiking van de mooiste kleurplaten door de enige echte Sint vindt plaats om 13:15 op het podium. Bij droog weer staat het podium buiten op het plein en bij slecht weer kunt u het podium vinden voor de winkels van Atelier de Mors. Om ongeveer 14:00 uur zwaaien we Sinterklaas en alle Pieten  uit.

Het evenement wordt georganiseerd door Big Smile Events in samenwerking met het Diamantplein en de inbreng van Kunstcollectief de Mors.

Geen opmerkingen: