Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

vrijdag 19 november 2010

Extra workshops in de kerstvakantie

Op zaterdag 18 december zijn er bij Atelier de Mors nieuwe workshops. We gaan armbandjes maken voor alle leeftijden vanaf 4 jaar. Er kunnen zelfs speciale kerstarmbandjes gemaakt worden, met Kerstmannen, kerstbomen, kerstsokken en kerstklokken!
Bovenstaande foto is van la palma beads, de kralen zijn ook bij onze workshops verkrijgbaar.

Er zijn 3 workshops achter elkaar, om 11 uur start de eerste en dan elk uur tot ongeveer 14 uur. Je bent helemaal vrij om te kiezen uit het enorme assortiment kralen en bedeltjes. Je kunt bij ons dan ook een paar oorbellen maken als je dat leuker vind! De kosten zijn € 5,00 per deelnemer en natuurlijk krijg je ook lekkers en drinken.

Je kunt je nu al opgeven! Als jij een mooie armband maakt kunnen papa en mama ondertussen voor het weekend boodschappen doen, hoef je lekker niet mee!
Je kunt je opgeven bij Simone van Olst, info@simonevanolst.nl of bellen naar Simone 06-28568997. Wil je bij opgeven alsjeblieft een voorkeurstijd doorgeven, dus 11 uur, 12 uur, 13
uur?

Voor alle kralen en toebehoren wil ik graag de volgende webshops bedanken; ga zeker eens kijken op hun mooie sites. We hebben zoveel moois van hun gekregen!
http://beads.lapalma-sieraden.nl/  Eef verkoopt geweldige kinderkralen en bedels tegen lage prijzen.
http://www.jufpriegel.nl/ Angela verkoopt mooie suéde koordjes, kralen en beadboard setjes

Je kunt je ook nog opgeven voor de andere workshops in de kerstvakantie zie bericht van oktober! Per workshop kunnen we 10 kinderen plaatsen.
Heb je andere leuke ideeën of wil je eigenlijk ook een workshop volgen maar die is er nog niet, laat het mij dan weten. Er valt altijd iets af te spreken!

Geen opmerkingen: