Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

woensdag 11 april 2012

Binnenkort weer een zaterdag workshop beeldhouwen!

Binnenkort is er weer een zaterdag workshop beeldhouwen in speksteen! Komende is op zaterdag 26 mei! Er zijn al reserveringen, wil je ook mee doen, laat het zo snel mogelijk weten op info@simonevanolst.nl We hebben maximaal 15 plaatsen beschikbaar!


Ook leuk om als cadeau te geven!


De vrije workshops voor zaterdag zijn altijd aan het einde van de maand van 10:00 tot 16:00 uur. Hiervoor een geen minimale groep noodzakelijk en kan iedereen zich inschrijven. Kosten zijn €40,00 inclusief een lunch. Bolletjes wit en bruin, kaas en vleeswaren, melk en sap, appel of banaan en natuurlijk de gehele dag koffie en thee met lekkers. Natuurlijk is de speksteen inbegrepen, deze kunt u bij ons in het atelier uitzoeken. Wij hebben keuze uit diverse kleuren al naar gelang de beschikbaarheid: Braziliaans ivoor wit, groen/grijs en bruin. Chinees roze, roze/wit,groen of zwart/wit of Iraans groen speksteen. 

Ook als avond cursist kunt u mee doen met de dagworkshop, deelname met strippenkaart. Alleen ochtend: 1 strip (10-12). Alleen middag: 1 strip (14-16). Hele dag 3 strippen van de kaart (10-16).

Data voor Vrije zaterdag workshop:
26 Mei
30 Juni
28 Juli
25 Augustus
27 Oktober
24 November
29 December

We maken er weer een heerlijk beeldhouw zaterdag van! Wil u nog wat informatie dan kunt u altijd mailen naar info@simonevanolst.nl


Geen opmerkingen: