Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

vrijdag 7 oktober 2011

Beeldhouwen bij Atelier de Mors, Vrijdagavond plekjes vrij!


Er zijn weer plekjes om te beeldhouwen bij Atelier de Mors op vrijdagavond van 18:45 tot 21:00 uur. Kom gerust een keer kijken of het bevalt! (Donderdagavond is op het moment helemaal vol, u kunt zich wel aanmelden voor de wachtlijst!)

Ook is er weer de mogelijkheid om op zaterdag een halve of hele dag te beeldhouwen. Ook voor curisten (kosten voor een hele dag, zijn twee strippen van 11 tot 15 uur) Dit is ook mogelijk voor vriendinnen groepen, zie tekst hieronder.
Hopelijk tot ziens bij Atelier de Mors

‘Atelier de Mors’
Kunstcollectief de Mors maakt ‘tijdelijk’ gebruik van twee leegstaande winkelpanden in winkelcentrum Diamantplein in Leiden. Op woensdagmiddag, donderdagavond, vrijdagavond en zaterdag is het mogelijk om bij ons workshops te volgen. Of een feestje te geven. Door onze ideële achtergrond betaalt u bij ons alleen de materiaalkosten, alles wat wij extra, via vrijwillige bijdrage binnenkrijgen wordt weer besteed aan sociale cohesie/community art projecten in het Morsdistrict. Wij zijn afhankelijk van giften om ons projecten te financieren. Hieronder vind u informatie voor workshops en kinderfeestjes maar het is ook mogelijk dat wij voor u een vriendinnenmiddag, zussenmiddag, vrouwenmiddag of een ander samenstelling organiseren. Voor grotere groepen is het ook mogelijk om met bijvoorbeeld 10/12 personen te beeldhouwen in speksteen en met 10 personen te schilderen. We brainstormen hier graag met u over. U kunt altijd een vrijblijvende prijsopgave van ons krijgen.
Informatie kunt u vinden op www.morslevend.nl , www.simonevanolst.nl en/ofwww.simonevanolst.blogspot.nl

Workshops:
Beeldhouwen in speksteen(ook mogelijk albast en serpentijn, zelf aan te schaffen.)
Begeleiding door: Simone van Olst en Annette van Dorssen.
6 introductie lessen incl. steen van ± 4 kilo incl. drankje €25,00 (gereduceerde prijs geldt alleen voor wijkbewoners van het Morsdistrict Leiden.)
Maximaal 12 deelnemers per keer.
U kunt bij de start van de workshop kunt u bij ons een steen uitzoeken.

Als u een hele dag met vrienden/vriendinnen wilt beeldhouwen in speksteen is dat mogelijk. U krijgt een stuk steen van ± 1,5 á 2 kilo en werkt van 10 tot 16 uur. Incl. lunch, drinken en wat lekkers betaalt u per persoon €40,00. Maximaal 10/12 plaatsen. Datum wordt in overleg vastgesteld.

Het is ook mogelijk om aan een vervolg workshop beeldhouwen (of deelnemers niet woonachtig in het Morsdistict Leiden) deel te nemen. U zorgt dan zelf voor de aankoop van een steen van speksteen, serpentijn of albast, wij verzorgen de begeleiding, gereedschap en koffie. Kosten voor een vervolg workshop beeldhouwen zijn voor 6 lessen: €65,00 (deze prijs geldt ook voor deelnemers introductielessen die niet in het Morsdistrict Leiden woonachtig zijn.)Algemene voorwaarden voor workshops:
Workshops gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5 cursisten per lesavond).
Het plezier in het maken van kunst is ons uitgangspunt.
Als je een keer niet kan komen, laat het ons dan alsjeblieft weten.
Je werkt voor 1 strippenkaart (6 keer) aan 1 beeld/project voor de introductieworkshop, daarna betaald u gewoon per 6 lessen €65,00.
Geef wel op wanneer je wilt beginnen, we kunnen een beperkt aantal deelnemers plaatsen.
Wij geven les op donderdag en vrijdagavond. En af en toe op een zaterdag in overleg met de cursisten. (ook voor groepen op zaterdag mogelijk.)
Alle werken gemaakt in de workshops mogen geëxposeerd worden tijdens de buurtexpositie.
Voor opgeven hebben we de volgende gegevens van u nodig:
Volledige naam en achternaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
Bij inschrijving betalen. Aanmelden of informatie via: simone@morslevend.nl of 06-28568997


Daarnaast is er de mogelijkheid om 4 zaterdagen in overleg te beeldhouwen. 3 uurtje van 10 tot 13 uur voor €80,00. Hierbij is een kleine groep of familie mogelijk. 
Verkrijgbaar vanaf 3 personen.Geen opmerkingen: