Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

maandag 26 mei 2014

Leuke partijtjes gehad in Atelier Morslevend!


Kinderpartijtjes
Op woensdagmiddag, zaterdag en zondag is het mogelijk om tijdens een kinderverjaardag een workshop beeldhouwen  te volgen bij Atelier Morslevend. Minimaal 6 kinderen. Maximaal 20 kinderen. Richtleeftijd vanaf 6 jaar. Per kind €15,00 incl steen en lekkers. Voor een partijtje van ongeveer 2,5 uur. (Laatste zaterdag van de maand niet mogelijk ivm vrije zaterdag beeldhouwworkshops) U kunt dan kiezen uit een amulet of een ruw stukje steen.

Ook is het mogelijk tijdens het beeldhouwfeestje te werken met voor gefabriceerde modellen van diverse dieren. Dit geef rust bij de kinderen, en zij gaan altijd met een mooi beeldje naar huis. Voorbeelden vind u hier in de link. U betaald per kind 2,50 extra.

Heeft u wat minder tijd dan is het maken van een amulet ook een leuk idee, natuurlijk met een koortje in prachtige kleuren. Voor een partijtje van 1,5 uur betaald u dan €10,00 per kind.
Heeft u vragen of specifieke wensen? U kunt ons altijd mailen voor een vrijblijvende offerte!
(ook schilderpartijtjes of sieraden maken zijn mogelijk!)

Natuurlijk hoef je niet perse jarig te zijn, gewoon een middagje beeldhouwen met minimaal 6 vrienden kan natuurlijk ook! Geen opmerkingen: