Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

maandag 2 september 2013

Zaterdag 28 en zondag 29 september Kunstbeurs ADAF!


In drie jaar is de ADAF (Annual Dutch Art Fair) de grootste, mooiste en belangrijkste Nederlandse kunstbeurs geworden, waar kunstenaars zelf hun werk kunnen exposeren en verkopen. Dat is de algemene mening van kunstkenners. En daarom hebben nu al veel museumdirecteuren, galeriehouders, kunstkopers en kunstverzamelaars aangegeven de ADAF te bezoeken. De beurs afficheert zich als de beurs met valuable art for affordable prices en zet zich daarmee naast de Affordable Art Fair.

De ADAF is - ondanks weer strengere ballotage - helemaal volgeboekt en ik ben een van de 200 kunstenaars die exposeert op deze prestigieuze kunstbeurs. Al voor het derde jaar op rij!

 Door het grote aantal kunstenaars is een grote verscheidenheid aan kunst te zien, te huur en te koop. Meer dan 1.700 werken zijn te zien en te koop. Naast doeken, zijn er werken van glas, steen en brons. Ook is grafisch werk te zien en te koop, naast keramiek en werken van papier en textiel.

De derde editie vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september, weer in het goed bereikbare en goed geoutilleerde World Fashion Centre in Amsterdam. De ADAF is voor alle liefhebbers van hedendaagse beeldende kunst. Zeker ook voor kunstkopers, -handelaren en -verzamelaars.


Op zaterdag 28 september wordt de beurs geopend door Joop Daalmeijer, voorzitter van de Raad voor Cultuur.

De beurs heeft vele extra’s. Zo is intussen de verloting van uitzonderlijke en prachtige kunstbloemen die door aan de beurs deelnemende kunstenaars zijn gemaakt een vast aspect. Elke twee uur worden zeven kunstenaarsbloemen onder de bezoekers verloot.

Nieuw is de afdeling ‘Stunning Art for Stunning Prices’. Op deze afdeling vinden de bezoekers een groot aantal prachtige kunstwerken van deelnemers aan de ADAF met prijzen tot slechts € 399,-.

De organisatie verwacht dat de beurs circa 6.000 bezoekers zal trekken.

Als u interesse heeft in een bezoek aan deze mooie beurs, kunt u door een mail te sturen naar mij een kortingvoucher verkrijgen voor 2 personen. Als u er meer wenst dan kan dat natuurlijk. Info@simonevanolst.nl Ook zijn de vouchers verkrijgbaar bij atelier Morslevend, Mary Zeldenrustweg 18, of bij ons Stevenbloem by Morslevend project, Stevensbloem 27 beide in Leiden. 

Het atelier is geopend op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 19 tot 21:30 uur.
De winkel is geopend op maandag en vrijdag van 11 tot 14 uur en op zaterdag van 10 tot 15 uur!
Hopelijk zie ik u op de ADAF!

Via onderstaande link komt u op de website van de ADAF en de deelnemende kunstenaars:


Geen opmerkingen: