Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

donderdag 7 juni 2012

LUMC versiert met Urban Knitting!


Via Els en Marlies hoorde ik een tijdje geleden van het plan om bij het LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum) een wildbrei actie te organiseren voor een lustrum. Gezien wij nog veel breiwerken op de Beestenmarkt, Stationsplein en Lammermarkt hadden hangen die moeten worden verwijderd. Heb ik voorgesteld om de breisels/haaksels te recyclen. En zoals je ziet met succes! Wat is het leuk geworden!

Els: "Met een aantal collga's zijn we een paar maanden aan het breien en haken gegaan om het festivalterrein bij het LUMC op te fleuren. En met goed resultaat, vinden we zelf, maar we krijgen ook leuke reacties van collega's en voorbijgangers.
Deze week is er een lustrumfeest: 15 jaar LUMC. met als thema: licht op het LUMC. 
Vandaar ook de bebreide lampenkapjes.
We mogen de breisels na het feest ook nog een poosje laten hangen 
en als alle tenten weg zijn is het nog beter te zien."
 
"Het meeste hangt langs het fietspad wat tussen het ziekenhuis en het onderwijs- en onderzoeksgebouw loopt. (bij de parkeergarage).
Voor het ziekenhuis moesten we het beperkt houden."

Dank je wel Els en Marlies voor de leuke actie en het doorsturen van de leuke foto´s! Veel succes met het lustrum!


Komende zondagmorgen gaan we kijken of we de breiwerken uit de lantaarnpalen op de Beestenmarkt kunnen krijgen. Voor de zomervakantie moet dit klaar zijn is het verzoek vanuit gemeente en ondernemers. Wie wil helpen? We zijn erg content als er wat hulp komt! Laat even een mailtje achter op simone@morslevend.nl

Geen opmerkingen: