Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

woensdag 21 maart 2012

Beeldhouwworkshops bij Morslevend!

Elke dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond is er beeldhouw cursusavond van 19:00 tot 21:30 uur bij Morslevend gaat OPEN, Aalmarkt 15c in Leiden. Hiervoor kunt u zich opgeven per mail: simone@morslevend.nl Per 2 april is onze locatie: Mary Zeldenrustweg 18 in Leiden.

Er is geen ervaring vereist. Wij hanteren gemengde groepen met betrekking tot ervaring niveau.

Avondcursus
Deelname gaat per strippenkaart van 6 lessen voor €65,00. Bij de eerste les krijgt u van ons een stuk speksteen van maximaal 4 kilo. Gereedschap, schorten, brillen en mondkapjes zijn aanwezig.
Voor een vervolg na de eerste 6 lessen koopt u zelf een steen, bijvoorbeeld bij de Beeldhouwwinkel in Scheveningen. Ook zijn er stenen, schuurpapier en kleine flesjes impregneerolie en steenwas verkrijgbaar in ons atelier.

Groepsworkshop op zaterdag
Daarnaast kunt u voor een groep van minimaal 6 personen in overleg een zaterdag beeldhouwen van 10:00 tot 16 uur. Inclusief een steen, koffie/thee, lekkers en een eenvoudige lunch betaald u €40,00. Maximaal kunnen wij groep plaatsen van 12 personen. Datum in overleg mogelijk.

Vrije zaterdag workshop
De vrije workshops voor zaterdag zijn altijd aan het einde van de maand van 10:00 tot  16:00 uur. Hiervoor een geen minimale groep noodzakelijk en kan iedereen zich inschrijven. Kosten zijn gelijk aan de groepsworkshop €40,00. 

Eventueel kunt als avondcursist ook mee doen met de dagworkshop, deelname met strippenkaart. Alleen ochtend: 1 strip (10-12). Alleen middag: 1 strip (14-16). Hele dag 3 strippen van de kaart (10-16).

Data voor vrije zaterdag workshop in 2012:
28 Januari
25 Februari
31 Maart
28 April
26 Mei
30 Juni
28 Juli
25 Augustus
27 Oktober
24 November
29 December

Bedrijven
Bedrijven kunnen vrijblijvend een offerte aanvragen. Hiervoor zijn ook kleine workshops van bijvoorbeeld 2 uur denkbaar of met grotere groep. Datum in overleg mogelijk. Mail dan naar simone@morslevend.nl

Wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven?
Mail dan naar simone@morslevend.nl Vermeld hierbij om welke workshop het gaat en naam en adresgegevens. Meer informatie vind u op mijn website: www.simonevanolst.nl of op mijn blog: www.simonevanolst.blogspot.com

Op het moment zijn er geen wachtlijsten voor de beeldhouwworkshops en cursussen.

Komende zaterdag 24/3 is het open atelier op onze locatie, Aalmarkt 15C in Leiden. U bent van harte welkom om tussen 10 & 16 uur met ons mee te werken aan het gezamenlijk beeld voor in de openbare ruimte! Als u de beschikking heeft over een eigen steen kunt u op deze dag ook werken aan uw eigen steen! Wij hopen u te verwelkomen bij het atelier van Morslevend!





Geen opmerkingen: