Foto gemaakt door Renzo Candido

Foto gemaakt door Renzo Candido
Deze pagina is niet meer in gebruik, voor alle informatie kunt u kijken op mijn site!

maandag 2 mei 2011

Maandag 2 mei

Vakantie voor de jongens gaat gewoon nog een week door, maar er moet ook gewerkt worden, zeker met een extra expositie in Amsterdam voor de boeg. Dus na al het huishoudelijk drama, even lekker beeldhouwen in de tuin. Met dit weer is dat zeker geen straf!
Vandaag even verder gegaan met de Chinese speksteen waar ik gister aan was begonnen. 




Ook is bekend dat Fat Angel gaat spelen op het Morsfestival!!!! ;-) Absoluut top Leids talent! Andere namen volgen snel met grote dank aan Vincent Klinkenberg van Elevate Events die voor ons de bands en geluid verzorgt! 

Ook staat nu vast dat we op het Morsfestival weer een gezamenlijk kunstwerk gaan maken. Verschillende kunstenaars en buurtbewoners kunnen meedoen. Dit jaar hebben we gekozen voor Tufsteen, een zachte steensoort, eigenlijk versteend vulkanisch as, dat makkelijk te bewerken is en zo kan iedereen meedoen ook zonder enige ervaring op beeldhouwgebied! Wil je meedoen mail dan even naar simone@morslevend.nl (kunstenaars en bewoners van Leiden!)
Het gave van Tufsteen is dat het met de tijd begroeid met mos en ander groen! Het beeld wordt natuurlijk 'ergens' in de wijk geplaatst!!! (maar dat houden we nog geheim!;-)
Daarnaast maken we een expositie van al het beeldhouwwerk dat is gemaakt bij Atelier de Mors, hiervoor zoeken wij deelnemers. Ben ik je misschien vergeten te mailen/bellen en wil je wat laten zien op de expositie was is gemaakt tijdens een workshop van Annette en/of mij (Simone) mail dan even naar simone@morslevend.nl .

Het Morsfestival wordt gehouden op zaterdag 4 juni van 10 tot 17 uur op en rond het Diamantplein in Leiden. Het Morsfestival wordt een combinatie van braderie, georganiseerd door winkeliersvereniging Diamantplein, Serve the City, met geweldige activiteiten in het park tussen het winkelcentrum en buurtcentrum Morschwijck, en Kunstcollectief de Mors met kunstzinnige activiteiten met een knipoog. Met live muziek vanaf ons eigen podium. En er is ook muziek bij het winkelcentrum. De hele Hoge Mors staat op zijn kop! Dus zet alvast in je agenda en kom ook!

Dan nog wat leuks!
Komende zaterdag is het Moederdagfeest op het Diamantplein.  (zie onderstaande flyer) Kom allemaal kijken en bovenal, geef je moeder op voor een verrassings-metamorfose! 





Ik kijk even of wij ook zaterdagmorgen aanwezig kunnen zijn met bijvoorbeeld armbandjes maken voor de moeders door kinderen... Maar dan moeten er natuurlijk wel aanmeldingen komen!! Dus wil je graag een armband voor je moeder maken?? Geef je dan op: simone@morslevend.nl . Kosten zijn €10,00 per armband. Dan krijg je er ook nog een mooi cadeauzakje bij! We beginnen dan om 10 uur en stoppen om 13 uur. Er is plaats voor 8 kinderen dus wil je meedoen aarzel dan niet te lang!

Tot snel!
Ps en niet vergeten: Komende donderdag sta ik met mijn beelden op de Oegstgeest Kempenaer 5 mei fair. Hier kan je dan ook terrecht als je meer wilt weten of de beeldhouwworkshop van Atelier de Mors! van 9 tot 17 uur in de Kempenaerstraat net na het kruispunt.



Geen opmerkingen: